Tietoa yrityksestämme

IR-LVIS Oy on ilmastointiurakointiin erikoistunut konserni, jonka organisaatiolla on pitkä kokemus erilaisista IV-projekteista. Yhtiömme perustettiin vuonna 1994 IR-Pelti Oy -nimellä ja muutettiin IR-LVIS nimiseksi konserniksi 04.12.2015. Emoyhtiö vastaa kaikista kauppasuhteista kuten yli 20 vuoden ajalta aikaisemminkin.

Yhtiön omistavat Timo Hämäläinen sekä Jari Piirainen. Konserniksi muuton yhteydessä IR-Pelti Oy:n osakkaiksi ovat tulleet Ari Piirainen ja Timo Virinsalo. Helsingin toimipaikan osastopäällikkönä toimii Jari Piirainen ja Lahden toimipaikassa Timo Virinsalo.​

Yrityksen arvot:

Toimintamme on aina tavoitteellista 

Yrityksen tavoitteiden ja tuloksien saavuttaminen on kaikkien yhteinen etu. Asiakkaamme voivat luottaa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen 

Kunnioitamme aina toisiamme ja toimimme avoimesti  

Jokaisen mielipide on arvokas, mutta sen jälkeen kun päätös on tehty, me kaikki sitoudumme tehtyyn päätökseen. Eriävistä mielipiteistä huolimatta kunnioitamme toisiamme. Toimintamme on asiallista ja osoitamme luottamusta toisiamme kohtaan ja toimimme siten, että muiden luottamus vahvistuu toimintaamme. 

Olemme aina rehellisiä  

Asiakkaamme voivat luottaa antamiimme lupauksiin ja tietoihin. IR-LVIS Oy:n henkilöstö ei piilottele tosiasioita, vaan meillä on rohkeutta kertoa ikävistäkin asioista.

 
Yrityksen missio:

Olemme vaativien ja monimutkaisten LVI- ja peltitöiden halutuin kumppani toiminta-alueellaan sekä työntekijöiden että valittujen asiakaskohderyhmien näkökulmasta.

                      

Yrityksen toiminnan ja tuloksellisuus perustuu suunnittelukykyyn, projektijohtamistaitoon, vuorovaikutusosaamiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Tuloksellisuuden perustana on analyyttinen liiketoimintamahdollisuuksien arviointi ja suunnitelmallinen hallittu kasvu. Johtaminen perustuu tavoitteelliseen ja avoimeen vuorovaikutukseen suhteessa asiakkaisiin, kumppaneihin ja organisaation sisällä. 

Yrityksen visio:

Yritys on haluttu työnantaja, joka on saavuttanut luotettavalla ja vastuullisella toiminnallaan vahvan brändin. Yrityksellä on merkittävää osaamista LVI-projektien suunnittelussa ja johtamisessa. 

 

Yritys on tunnettu luotettavuudestaan ja tutkimukseen perustuvasta toiminnastaan. Yrityksen verkostoituminen ammattioppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen kanssa tukee oppilaiden ammatillista kasvua ja oppilaitosten pedagogisia tavoitteita mahdollistaen samalla hallitun kasvun rekrytoimalla oppilaitosten parhaimmistoa. 

 

Ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja kumppaneiden (rakennusala ja johtaminen) kanssa on saavutettu valtakunnan merkittävä asema rakennusalan johtamisen ja projektien hallinnan osaajana. 

-LVIS Oy

-Pelti Oy

© 2019 by IR-Pelti Oy